Gratis verzending van € 25,00
Ruim 20 jaar ervaring
Snelle levering
Goede kwaliteit en service

Toly

Toly Fresh

Tijdens de reis jezelf even opfrissen is erg gemakkelijk met deze luxe, vochtige washandjes. Geen water en zeep nodig!<br>Korting: bij aanschaf van een hele doos (20 zakjes à 12 stuks) heeft u 10 % prijsvoordeel!
€2,95

Toly Hygiene set

Zitten op een schone wc bril en daarna handen wassen zonder water! Een reissetje met daarin 10 WC-brildekjes en een flesje anti-bacteriele gel van 50ml.
€3,95

Toly wegwerp washandjes 10 st.

Reisverpakking met 10 zachte wegwerp washandjes. De washandjes zijn droog, dus nog niet bevochtigd.
€1,65

Toly antibacteriele hand gel 50 ml.

Handen wassen zonder water! Gebruik een paar druppels Toly gel om de aanwezige bacteriën te doden.<br>Korting: bij aanschaf van een hele doos (24 flesjes à 50ml.) heeft u 10 % prijsvoordeel!
€4,75

Toly WC-brildekjes 10 st.

Niet ieder toilet dat u onderweg bezoekt is even schoon. Gebruik deze WC-brildekjes om over de bril van het toilet te leggen. Dit maakt uw toiletbezoek een stukje hygiënischer. Na gebruik kan het dekje door de WC gespoeld worden omdat het gemaakt is van
€1,49

Toly WC-dekjes 25 st.

Niet ieder toilet is even schoon. Gebruik deze WC-brildekjes om over de bril van het toilet te leggen. Dit maakt uw toiletbezoek een stukje hygiënischer. Na gebruik kan het dekje door de WC gespoeld worden omdat het gemaakt is van papier.
€2,95
Gratis verzending van € 25,00
Ruim 20 jaar ervaring
Snelle levering
Goede kwaliteit en service