Gratis verzending van € 25,00
Ruim 20 jaar ervaring
Snelle levering
Goede kwaliteit en service

Veilig bestellen & betalen

VEILIG BESTELLEN & BETALEN

Veilige verbinding

Wij gebruiken een beveiligde SSL verbinding.
Als u op deze website op 'Inloggen' klikt, dan wordt er een beveiligde verbinding tot stand gebracht. Hiervoor maken wij gebruik van een SSL certificaat, oftewel Secure Socket Layer certificaat. Dit protocol zorgt er voor dat gegevens versleuteld over het internet worden verzonden. Dit biedt u als klant de zekerheid dat u veilig kunt bestellen en betalen in deze webwinkel omdat;
▪ uw gegevens niet leesbaar zijn voor derden als men eventueel het bericht zou onderscheppen;
▪ het bericht niet gewijzigd kan worden (bijvoorbeeld door het invullen van een ander aantal of een ander bedrag).
▪ U kunt duidelijk zien dat u op de beveiligde site zit door het gesloten slotje in de browserbalk.
▪ De identiteit van de website wordt gegarandeerd, als u op het slotje in de browser klikt dan kunt u ook zien dat het certificaat van Ik ga op reis... is.

Het betalen van uw bestellingen is gemakkelijk en veilig geregeld. Op het moment dat u wil gaan afrekenen, maar ook wanneer u een account gaat aanmaken komt u in de beveiligde omgeving terecht. Omdat wij gebruik maken van het SSL certificaat worden alle gegevens versleuteld over het internet verstuurd en kunnen door derden niet worden gelezen of beïnvloed. Het betalen gebeurt dus via een zeer streng beveiligde pagina, dit is herkenbaar aan het gesloten slotje in de browserbalk. Wanneer u het slotje aanklikt kunt u zien dat het certificaat van Ik ga op reis... is, de identiteit van de site is hiermee gegarandeerd.

Betaalmogelijkheden

▪ Bankoverschrijving, u maakt zelf vooraf het bedrag over dat vermeld wordt op de orderbevestiging naar ons bankrekeningnummer NL69SNSB0872370550 t.n.v. Ik ga op reis... te Balkbrug. Voor betalingen vanuit het buitenland is de BIC code SNSBNL2A
▪ iDEAL, wanneer u internetbankiert dan kunt u hier direct uw betaling doen.
▪ Creditcard, wij accepteren Visa en Mastercard en American Express. Voor betaling met creditcard worden géén extra kosten berekend.
▪ Bancontact / Mister Cash, een electronische betaalwijze voor onze Belgische klanten.

Stichting Webshop Keurmerk

Wij voeren het keurmerk van de Stichting Webshop Keurmerk, dit is de grootste brancheorganisatie en het Thuiswinkel Keurmerk van thuiswinkels die hun producten en diensten voornamelijk via internet aanbieden. Het kwaliteitskeurmerk is aangesloten bij de Stichting Geschillencommissie Webshop, deze is geheel onafhankelijk van de Stichting Webshop Keurmerk. De aansluiting heeft plaats gevonden in overleg met de Consumentenbond en de Stichting Geschillen Commissie..

Gratis verzending van € 25,00
Ruim 20 jaar ervaring
Snelle levering
Goede kwaliteit en service